Linum Internet Solutions danas slavi 10 godina postojanja

Odakle smo krenuli i kuda idemo?

Linum Internet Solutions danas obeležava svoj jubilej! Ideja da se svakom klijentu pristupa neposredno, da se pronalaze individualna rešenja koja su prilagođena za svako poslovanje bila je misao od koje je ova firma krenula sa realizacijom softvera i aplikacija. Zbog toga smo rešili da se osvrnemo na sve faze razvoja i da otkrijemo svoje planove za budućnost.

Ilustracija slova reči Linum oko rođendanske torte pink boje

2011. godina: Želja za razvojem aplikacija i softverskih rešenja inspirisala je Đorđa Vojimirovića da pokrene Linum Internet Solutions.

2014. godina: Na zahtev klijenata započinjemo sa kreiranjem plana merenja i implementacijom payment procesora (kartice, Paypall, kriptovaluta).

2015./2016. godine: Osnivamo celo odeljenje za implementaciju Google Tag Managera i alate koji služe pri merenju uspešnosti u realizaciji ciljeva.

2016. godina: Pratimo potrebe tržišta i osnivamo Marketing odeljenje koje se bavi kreiranjem marketinške strategije i osmišljavanjem rešenja za nastup firme, konverzacijom u kriznim situacijama i sprovođenjem marketinškog plana.

2018. godina: Osluškujemo i analiziramo domaće tržište. Kako bismo pronašli najbolje rešenje za naše preduzetnike, kreiramo projekat Web servis naKlik koji u pruža mogućnost izrade web sajta u okviru mesečne pretplate.

2021. godina: Slavimo 10 godina postojanja, osmišljavamo marketing planove, kreiramo uspešne kampanje i nastavljamo punom parom sa izradom web sajtova i internet prodavnica.

2031: Zaposlili smo robote koji sada prave sajtove za sekundu. Mi smo se povukli i svako živi u svojoj vili sa bazenom. Zec je dobio najveću vilu i najveći bazen. Svakog ponedeljka pišemo žalbe zbog toga.

0 %s Komentara

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Šta je to sve na Klik?

Da bi ste bili prisutni, ali i da bi ste poboljšali vaše prisustvo na webu, najkorisnije, najtraženije i najmodernije web tehnologije i web usluge prilagodili smo tako da budu svima dostupne.
narandžasti kvadrat sa belim inicijalima OK pored koga belim slovima piše onClick

Linum Internet Solution d.o.o.
Zvečanska 11
11000 Beograd, Srbija
PIB: 108889775
Matični broj: 21088030

Radno vreme:

Pon - Pet: 9 - 17h
Subota: 9 - 14h

Pišite nam i direktno na (klik na ikonicu):

Crvena loptica sa belim znakom pored koje piše UniCredit Bank crnim slovima
Plava zvezda pored koje piše ALLSECURE a iznad svega ima mali sivi katanac sa natpisom bezbedna plaćanja
Plavim slovima ispisano verified by visa
Dve kartice jedna pored druge sa plavom linijom na vrhu i žutom linijom na dnu na kojima piše velikim plavim slvima VISA
Crvenim slovima ispisano MasterCard a ispod narandžastim slovima ispisano SecureCode
Crveni i narandžasti krugovi ispod kojih piše MasterCard i pored njih crveni i plavi krug ispod kojih piše Maestro

Copyrights © 2020 All Rights Reserved | Web servis na klik | Izrada sajta - web sajtova Beograd, Srbija

Share This