Izrada sajta cena:
Već od 1.990,00 RSD + PDV

IZRADA SAJTA I CENA
PRILAGOĐENA VAMA

Interesuje vas cena izrade sajta? Izrada sajta i svi Web servisi spakovani su u pakete, tako da možete odabrati cene koje vam odgovaraju i koje možete plaćati na različite načine.

Zanimljiv web dizajn, osnovna seo optmizacija za Google, kao i optimizacija za mobilne uređeje i tablete ulazi u proces izrade sajta. Usluge vezane za internet marketing ( kreativni sadržaj za blog na internetu, oglašavanje sajta na Google-u, Facebook -u, Instagramu i ostalim društenim mrežama) pružaju mnoštvo novih mogućnosti i naplaćuju se odvojeno od paketa za izradu sajta.

Ažurirano
Mart 04, 2020

Kategorije
Web Sajt
Izrada sajta cena

Mogućnosti & Benefiti

Ne plaćate izradu web sajta

Izrada sajtova ne košta ništa, plaća se samo pretplata. Cena pretplate za sajt je već od 1.990,00 rsd + PDV (ovoliko biste inače platili samo održavanje prosečnog web sajta)

Cene za izradu web sajta i naše web servise možete platiti mesečno ili u celosti. Za plaćanje u celosti odobravamo popust, pa je cena izrade sajtova i usluga naših Web servisa manja za 20%: Plati 10 koristi 12 meseci web servise za sajt..

Nakon izabranog načina plaćanja birate željeni paket koji obuhvata i izradu vašeg sajta

Fair Play - probajte 30 dana

Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje prilikom izrade sajta i usluga Web servisa, a kao garanciju nudimo vam 30 dana da se uverite u kvalitet usluge. Ukoliko budete nezadovoljni imate pravo da otkažete uslugu. U tom slučaju prestaje vaša ugovorna obaveza i vraćamo vam novac.

Ugovorna obaveza je 12 meseci. Nakon tog perioda imate pravo da otkažete uslugu.

Izbor paketa za vaš sajt

U svakom paketu pored izrade web sajta dobijate 4 korisne aplikacije za promociju sajta, kao i domen i hosting na poklon. U proces izrade sajta uključena je i osnovna seo optimizacija, kao i optimizacija za mobilne uređaje (responsive web dizajn za sajtove), a možete odabrati i moderan i zanimljiv dizajn za svoj sajt. Na raspolaganju je 5 paketa, a svaki od njih uključuje tehničku podršku i održavanje sajta:

 • Basic
 • Standard
 • Silver
 • Gold
 • Platinum

Pogledajte cenovnik izrade i održavanja sajtova i odaberite onaj paket koji vam najviše odgovara. Klikom na dugme “Izaberi” birate paket našeg Web servisa i idete na registraciju za izradu sajta.

Registracija korisnika i plaćanje

Prilikom registracije za izradu sajta birate sve uslove. Pogledajte cene paketa izrade i optimizacije sajta, a potom odaberite način plaćanja (mesečno ili godišnje), kao i to da li želite da platite fakturom ili karticom: Visa, Visa Electron, Master ili Maestro

Plaćanje karticom odvija se u sistemu banke tako da je potpuno bezbedno.

Brzo i fleksibilno do vašeg sajta

I, to je to… Podešavamo vaš domen, hosting i kontrolni panel (cms) vašeg sajta. Dobijate pristup vašem kontrolnom panelu (cms-u) i izrada sajtova može da počne. Izrada svakog sajta podrazumeva i moderan i zanimljiv dizajn, a osnovna seo optimizacija za Google pretraživač, kao i optimizacija za mobilne telefone i druge uređaje takođe ulaze u ovaj proces.

Iz kontrolnog panela (cms-a) upravljate svim Web servisima za vaš sajt, a potom imate mogućnost da birate Web dodatke. Ovde možete pronaći usluge koje obuhvataju pisanje kreativnih tekstova za web sajt i blog, kreativna rešenja za dizajn vašeg sajta i internet marketing (oglašavanje na Google-u i društvenim mrežama).

Izrada sajta donosi neograničene mogućnosti

Uz našu pomoć i podršku izrada sajta deluje zaista lako, jer ćete moći sami da dodajete stranice, menjate tekst na sajtu ili da dodajete slike. Ne samo da možete odabrati odgovarajući dizajn stranica za svoj sajt, već ćete biti u stanju da izvršite redizajn postojećeg sajta. Imate neograničen broj mogućnosti i kombinacija.

Kreirajte kataloge prozivoda, usluga, ponude, akcije i promocije svoje internet stranice. Izrada sajta donosi mnogo novih mogućnosti. Izaberite neku od 500+ ideja za svoj sajt , kombinujte i prilagodite prema svojim potrebama.

Pogledajte cene izrade sajta i web servisa, izaberite i plaćajte mesečno.

Izaberite plaćanje

Želim da plaćam:

Mesečno
U celosti

Zatim izaberite paket

Plati 10 koristi 12

Akcija za plaćanje u celosti! Platite 10, koristite 12 meseci

Napomena:

 • Klikom na dugme “Izaberi” birate željeni paket u koji ulazi i postupak izrade sajta, cene usluga koje vam odgovaraju i idete na registraciju.
 • Nakon registracije, započinjemo proces izrade vašeg sajta, a vi imate 30 dana da otkažete uslugu i vraćamo vam novac.
 • Ugovorna obaveza je 12 meseci. Posle tog perioda imate pravo da otkažete uslugu izrade sajta i Web servisa.
 • Stavke koje su precrtane nisu u paketu.
 • Prilikom registracije birate da li želite da platite karticom ili fakturom. Za plaćanje karticom, transakcije se obavljaju automatski u sistemu banke.
 • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Web Shop Napomena:

 • Instalacija, podešavanje i optimizacija Web Shop-a (prodavnice na internetu) se jednokratno naplaćuje i nije uključeno u cenu paketa.
 • Cena zavisi od specifičnosti, kompleksnosti zahteva i potreba za vaš biznis (registracija korisnika, online plaćanje, način dostave, broj stranica, broj proizvoda, dizajn…).
 • Cena održavanja internet prodavnice je uračunata u cenu mesečne pretplate.

Kontaktirajte nas, voleli bismo da čujemo vaše potrebe.

Imate dodatnih pitanja?

Pošaljite nam poruku na Chat (ikonica na dnu ekrana) i odgovorićemo vam odmah, odnosno u najkraćem mogućem roku. Može i Viber, WhatsApp, Facebook i Instagram.

narandžasti kvadrat sa belim inicijalima OK pored koga belim slovima piše onClick

Linum Internet Solution d.o.o.
Zvečanska 11
11000 Beograd
PIB: 108889775
MB: 21088030

Radno vreme:

Pon - Pet: 9 - 17h
Subota: 9 - 14h

Kontakt telefoni:

Pišite nam i direktno na:

Crvena loptica sa belim znakom pored koje piše UniCredit Bank crnim slovima
Plava zvezda pored koje piše ALLSECURE a iznad svega ima mali sivi katanac sa natpisom bezbedna plaćanja
Plavim slovima ispisano verified by visa
Dve kartice jedna pored druge sa plavom linijom na vrhu i žutom linijom na dnu na kojima piše velikim plavim slvima VISA
Crvenim slovima ispisano MasterCard a ispod narandžastim slovima ispisano SecureCode
Crveni i narandžasti krugovi ispod kojih piše MasterCard i pored njih crveni i plavi krug ispod kojih piše Maestro

Copyrights © 2018 All Rights Reserved

Share This