Koliko košta izrada web sajta?
Cena: već od 2.825 RSD MESEČNO

IZRADA SAJTOVA CENA
PRILAGOĐENA VAMA

Ažurirano
Oktobar 10, 2022

Interesuje vas cena izrade sajta? Izrada sajta cena i kompletna ponuda su na našem sajtu. Pogledajte cene i izaberite paket.

Izrada sajta kod nas se ne plaća ništa dodatno. Dovoljno je samo da se pretplatite na naš servis i:

 • NE plaćate posebno web dizajn i izradu sajta 400 EUR i više
 • NE plaćate dodatno za svaku izmenu na vašem sajtu
 • NEMATE dodatne troškove mesečnog održavanje web sajta i tehničke podrške (koja uglavnom ne radi) – oko 300 EUR godišnje
 • I NE MORATE da vodite računa kada vam ističu domen i hosting –  oko 70 EUR godišnje

Potrebno je samo da se pretplatite na Web servis naKlik. U sklopu servisa dobijate: web sajt kakav želite, besplatan domen, hosting, pomoć pri radu, podršku, održavanje web sajta… Fair Play garanciju da se uverite u kvalitet usluge. I nemate nikakve dodatne troškove!

Svi Web servisi spakovani su u pakete. Odaberete paket i cenu koja vama odgovara i možete da platite U celosti (za 12 meseci) ili Mesečno.

Izrada web sajta – Jedinstvena ponuda!
Ne plaćate izradu sajta, plaćate samo pretplatu na Web servis naKlik 🙂

Svaki paket izrade sajta obuhvata:  proces izrade sajta, zanimljiv i dinamičan web dizajn, osnovnu SEO optimizaciju (optmizacija za Google ili Google – SEO), kao i optimizaciju za mobilne uređeje (responsive dizajn). Dobijate sve što vam treba za web sajt.

Usluge vezane za internet marketing (kreativni sadržaj za blog na internetu, oglašavanje sajta na Google-u, Facebook -u, Instagramu i ostalim društenim mrežama) pružaju mnoštvo novih mogućnosti, ali ne ulaze u cenu izrade sajta i naplaćuju se odvojeno od paketa.

Izrada sajta cena: Mogućnosti & Benefiti

Cene izrade web sajta kod nas?

Izrada sajtova kod nas se dodatno NE naplaćuje. Plaća se samo pretplata na servis. Cena pretplate za sajt je od 2.825 rsd mesečno (ovoliko biste inače platili samo za mesečno održavanje prosečnog vašeg web sajta)

Izradu sajta možete platiti: Mesečno ili U celosti – za 12 meseci.
Za plaćanje U celosti dobijate popust 20%

Plaćanje u Celosti: Platite 10 koristite 12 meseci i dobijate: izradu sajta, domen, hosting, pomoć pri radu, podršku, održavanje i štedite čak 20%

Nakon izabranog načina plaćanja (U celosti – za 12 meseci ili Mesečno) birate željeni paket koji obuhvata i izradu vašeg sajta. Da web sajt bude baš onakav kakav ste želeli i da plaćate kako vama odgovara!

Fair Play - probajte 30 dana

Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje prilikom izrade sajta i prilikom korišćenja usluga Web servisa naKlik. Kao garanciju dobijate 30 dana da se uverite u kvalitet usluge. Ukoliko ipak budete nezadovoljni, možete da otkažete uslugu. U tom slučaju prestaje vaša ugovorna obaveza i vraćamo vam sav uplaćen novac.

Jedini servis koji vam nudi 30 dana da se uverite u kvalitet usluge, u suprotnom vraćamo vam sam uplaćen novac – Fair Play!

Uz Fair Play koristite servis bez rizika, bez brige i bez stresa i dobijate sve na jednom mestu za vaš web sajt.

Ugovorna obaveza je 12 meseci. Nakon tog perioda možete da otkažete uslugu – Izrada web sajtova Web servisa naKlik.

Sa nama nemate nikakvih problema oko izrade web sajtova!

Paketi za vaš sajt ili za blog

Imate na raspolaganju 4 paketa:

 • Basic od 2.825 RSD mesečno
 • Standard od 3.325 RSD mesečno
 • Silver od 4.242 RSD mesečno
 • Gold od 5.160 RSD mesečno

U svakom paketu, pored izrade sajta, Web servis naKlik vam nudi: 4 korisne aplikacije za promociju sajta, kao i besplatan domen (rs, com, net, org …) i hosting, pomoć pri radu, tehničku podršku i održavanje web sajta.

Cena izrade sajta obuhvata kompletan postupak izrade sajta: definisanje strukture, moderan i zanimljiv dizajn, optimizaciju slika za web sajt, osnovnu SEO optimizaciju sajta (tehnički SEO), kao i optimizaciju za mobilne uređaje (responsive web dizajn za sajtove).

Pogledajte cenovnik izrade sajtova i održavanja i odaberite paket koji vam najviše odgovara.

Klikom na dugme “Izaberi” birate željeni paket i idete na registraciju.

Izrada sajtova cena

»  Kompletna izrada Web sajta
»  Fair Play garancija 30 dana
»  Tehnička podrška i pomoć pri radu
»  Domen i hosting na poklon

Odaberite da li želite da plaćate Mesečno ili U celosti.
Izaberite paket i registrujte se

Želim da plaćam:

Mesečno
U celosti

Izrada sajta cena – Napomene:

 • Klikom na dugme “Izaberi” birate željeni paket u koji ulazi i cena izrade sajta i idete na registraciju.  Cena izrade sajta obuhvata i web dizajn, responsive dizajn i osnovna SEO optimizacija sajta: sajt prema Google SEO pravilima
 • Prilikom registracije birate da li želite da platite karticom ili fakturom. Za plaćanje karticom, transakcije se obavljaju automatski u sistemu banke.
 • Nakon registracije, započinjemo proces: izrada web sajta, a vi, ukoliko budete nezadovoljni, imate 30 dana da otkažete uslugu i vraćamo vam novac.
 • Ugovorna obaveza je 12 meseci (godinu dana). Posle tog perioda imate pravo da otkažete uslugu izrade sajta i Web servisa.
 • Stavke koje su precrtane nisu u paketu izrade web sajtova.
 • *Navedene cene za plaćanje U celosti nije moguće deliti i  plaćati mesečno
 • Sve cene izrade sajta su sa uračunatim PDV-om.

** Web Shop Napomene:

 • Izrada internet prodavnice: instalacija, podešavanje i optimizacija Web Shop-a (prodavnice na internetu) se jednokratno naplaćuju i nisu uključeni u cenu paketa izrade web sajta.
 • Takođe, Cena zavisi od specifičnosti, kompleksnosti zahteva i potreba za vaš biznis (registracija korisnika, online plaćanje, način dostave, broj proizvoda, varijacije proizvoda, dizajna…).
 • Cena održavanja internet prodavnice je uračunata u cenu mesečne pretplate.

Kontaktirajte nas, voleli bismo da čujemo vaše potrebe.

Sa nama nemate nikakvih problema oko izrade web sajtova.
Izrada sajtova i Web servis naKlik su pravi izbor! IZABERITE paket i registrujte se!

Imate dodatnih pitanja u vezi izrade sajtova, cena…?

Pošaljite nam poruku na Chat (ikonica na dnu ekrana) može i Viber, WhatsApp, Facebook i Instagram. Na sva pitanja vezano za naše usluge: izrada sajta, izrada sajta cena, reference, izrada custom web rešenja, izrade web sajtova ili osnovna SEO optimizacija sajta, sajt za prodaju, kao i na nedoumice u vezi cene za izradu sajta  odgovaramo odmah. Ili konsultujte naš blog: Korisni saveti

Registracija i opcije plaćanja

Registracija i opcije plaćanja

Kompletan proces registracije traje samo 2 minuta.

Prilikom registracije birate da li želite da platite fakturom ili karticom: Visa, Visa Electron, Master ili Maestro. Zatim unosite podatke vaše firme (za pravna lica) ili vaše lične podatke (za fizička lica).

Plaćanje karticom odvija se u sistemu banke tako da je potpuno bezbedno.

Prilikom plaćanja karticom, nakon registracije, sistem sam inicira transakciju svakog prvog u mesecu tako da ne morate vi da trošite vreme i da se mučite oko plaćanja.

Prilikom plaćanja fakturom, nakon registracije, svakog prvog u mesecu na email vam stiže račun za plaćanje.

 

Brzo i fleksibilno do vašeg sajta

I, to je to… Nakon registracije podešavamo vaš domen, hosting i kontrolni panel (cms) vašeg sajta. Dobijate pristup vašem kontrolnom panelu (cms-u) i izrada sajta može da počne.

Iz kontrolnog panela (cms-a) upravljate svim Web servisima za vaš sajt, a imate mogućnost i da birate Web dodatke.

Web dodaci su dodatne usluge koje obuhvataju originalna rešenja: logo – izrada logotipa, pisanje kreativnih tekstova za web sajt ili za blog, inovativna i kompleksna rešenja, implementaciju plana merenja (Google Analitika, osnovna i naredna podešavanja) i internet marketing (oglašavanje na Google-u, Facebook-u i na ostalim društvenim mrežama)…
Cena izrade sajtova ne obuhvata Web dodatke.

 

Izrada sajta donosi neograničene mogućnosti

Za izradu vašeg web sajta potrebno je da odaberete odgovarajući dizajn stranica za svoj sajt, a mi ćemo ga prilagoditi vašem poslovanju. Vaši proizvodi, usluge, galerija, portfolio, blog, kontakt… sve što vam je potrebno.

Uz našu pomoć i podršku lako i jednostavno možete sami da dodajete stranice, menjate tekst na sajtu ili da dodajete slike. Imate neograničen broj mogućnosti i kombinacija.
Biće vam veoma interesantno da uređujete svoju internet stranicu.

Vaša internet stranica za vaše kataloge prozivoda, usluge, ponude, akcije ili za promocije. Kombinujte i kreirajte prema svojim potrebama. Budite bolji od drugih i iskoristite vaš web sajt za mnogo novih mogućnosti.

Izrada prosečnog sajta je od 10 do 15 radnih dana.

Sajt treba da bude funkcionalan i da neometano radi. Zato vam je na raspolaganju tehnička podrška. U okviru podrške dobijate i održavanje web sajta koje uključuje: ažuriranje sajta, dodavanje novog sadržaja, izmenu postojećeg sadržaja po potrebi, čuvanje rezervnih kopija sajta – backup i monitoring 24/7 (dostupnost vašeg sajta).

Kategorije

Web sajt i cena
Izrada web sajtova
Izrada internet prodavnica
Cene web sajta (internet prezentacije)
Cena, izrada sajta
Cene izrade web prezentacija
Cena izrade online prodavnice
Cenovnik usluga izrade sajta
Usluge izrade sajta
Redizajn web sajta
Osnovna SEO optimizacija sajta

Dodatna pitanja
 • Cene izrade sajtova: cenovnik
 • Izrada sajta, cena, reference – izrada za custom web sajt (), kao i cena izrade sajta, sajt, cena izrade internet stranica – sajtova, web dizajn, seo optimizacija, cene izrade web prezentacija… Internet marketing (Google, Facebook, Instagram, LinkedIn oglašavanje), izrada custom sajtova web aplikacija. Kao i za izradu web sajta, ili eventualno napredna izrada web aplikacija, izrada specifikacije
 • Održavanje vašeg web sajta, ili eventualno izrada web sajta (responsive dizajn, ažuriranje sadržaja, baze podataka, Google mapa)
 • E commerce: cena izrade web prodavnice, funkcionalnosti sajta, izrada internet prodavnice i optimizacija web sajta zavisi od vaših zahteva
 • Kreativna izrada sajtova, izrada web stranica: izrada sajtova, logo, dizajn web sajta, redizajn vašeg web sajta, kako da web sajt izgleda dobro
 • SEO optimizacija: seo osnovni – osnovna SEO optimizacija, napredna SEO optimizacija – sajt za Google pretraživač, napredna SEO analiza, analiza konkurencije
narandžasti kvadrat sa belim inicijalima OK pored koga belim slovima piše onClick

Linum Internet Solution d.o.o.
Zvečanska 11
11000 Beograd, Srbija
PIB: 108889775
Matični broj: 21088030

Radno vreme:

Pon - Pet: 9 - 17h
Subota: 9 - 14h

Pišite nam i direktno na (klik na ikonicu):

Crvena loptica sa belim znakom pored koje piše UniCredit Bank crnim slovima
Plava zvezda pored koje piše ALLSECURE a iznad svega ima mali sivi katanac sa natpisom bezbedna plaćanja
Plavim slovima ispisano verified by visa
Dve kartice jedna pored druge sa plavom linijom na vrhu i žutom linijom na dnu na kojima piše velikim plavim slvima VISA
Crvenim slovima ispisano MasterCard a ispod narandžastim slovima ispisano SecureCode
Crveni i narandžasti krugovi ispod kojih piše MasterCard i pored njih crveni i plavi krug ispod kojih piše Maestro

Copyrights © 2020 All Rights Reserved | Web servis na klik | Izrada sajta - web sajtova Beograd, Srbija