Web servisi na klik

Izrada sajta

Detaljano objašnjenje zašto je izrada sajtova u Web servisima naKlik nešto sasvim drugačije. Kod nas se ne plaća izrada sajtova, a dobijate moderan atraktivan i efektan web dizajn i funkcionalan sajt. Izrada internet prodavnice je takođe jedna od opcija ukoliko ste zainteresovani da svoje proizvode prodajete online.

Ažurirano
Mart 01. 2022
Web servisi naKlik

Kategorije
Izrada sajta
Izrada internet prodavnica

Izrada sajta u wordpress-u prikazuje izbor gotovih šablona i teme zanimljivog dizajna
Wordpress za izradu sajtova pokazuje izbor modula, postavljanje galerije, ikonica, koda i komentara
Optimizacija za mobilne uređaje i računare: WordPress za izradu sajtova pokazuje doterivanje razmaka kod optimizacije
Wordpress za izradu sajta pokazuje kako se menja sadržaj i tekst na web stranici

O servisu – Izrada sajta na klik

Jedinstven web servis jer ne plaćate izradu sajta, već cenu paketa. Cena paketa obuhvata mesečnu pretplatu za sajt i web servise koji podrazumevaju 4 korisne aplikacije, domen, hosting i podršku. Moderan dizajn, otimizacija za mobilne telefone i ostale uređaje, kao i osnovna seo optimizacija za Google pretraživače, takođe su uključeni u postupak izrade web sajta i cenu paketa.

Cena izrade sajta i usluge web servisa kreću se od 2.825 RSD mesečno pa naviše (15ak EUR biste inače platili samo mesečno održavanje prosečnog web sajta, a ovde jedna cena obuhvata kompletno rešenje za svoj sajt).

Izrada web sajta traje samo nekoliko dana, posebno ukoliko već imate slike i tekstove. Dobićete web sajt, ovakav kao naš, a može i još bolji. Atraktivan, dinamičan i interesantan dizajn vašeg web sajta prilagođen je i za mobilne uređaje, a osnovna seo optimizacija za Google pretraživač se podrazumeva tokom izrade svakog sajta.

Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje paketima koju uključuju izradu sajta i osnovne web servise, a kao garanciju nudimo vam 30 dana da probate, ukoliko budete nezadovoljni našom uslugom, imate pravo da je otkažete, a mi ćemo vam vratiti novac – Fair Play

Ukoliko želite da vaše proizvode prodajete na internetu, u ponudi imamo i izradu internet prodavnice* shodno vašim potrebama:

  • kategorije, proizvodi, detalji proizvoda uz jednostavan i pregledan dizajn
  • različite valute (RSD, EUR, USD) u zavisnosti od lokacije kupca
  • različite cene dostave
  • plaćanje pouzećem
  • plaćanje platnim karticama

[*cena izrade internet prodavnice zavisi od različitih faktora]

Uz našu pomoć, nakon izrade web sajta možete sami brzo, lako i jednostavno da kreirate, dodajete ili menjate izgled stranica svog sajta: slike, tekst, dugmiće i ikonice, kontakt forme, mape i lokacije, galerije slika, proizvode… Na taj način možete sami uticati na dizajn sajta ili izvršiti redizajn već postojećeg.

Izrada sajta je jednostavna i zabavna. Za vas smo prirpemili detaljna uputstva sa konkretnim primerima u okviru našeg besplatnog kursa izrade web sajta, a na raspolaganju vam je bogata “Baza znanja” i tehnička podrška.

Biće vam zabavno i uživaćete praveći efektne web stranice i to bez programiranja, 0 koda, uz pomoć jednostavne klik metode za izradu sajta – povuci i pusti (drag & drop). Jednostavan, brz i lak način izrade sajtova. Samo samo klik, klik, klik…

Izrada sajta ne znači da morate imati neko IT znanje. Činjenica da upravo čitate redove ovog teksta sasvim dovoljno vas kvalifikuje da možete da koristite sve naše web servise, kao i izradu sajtova. Čim ste došli dovde znači da koristite miša i tastaturu i da se snalazite na internetu koristeći web pretraživače. Ništa više od toga vam nije potrebno.

Mogućnosti & Benefiti

Izrada sajta - od: 2.825 RSD mesečno

Kod nas ne plaćate izradu sajta. Cena izrade sajta je uključena u mesečnu pretplatu, koja pored web sajta uključuje još 4 korisne aplikacije, domen, hosting, podršku i besplatne savete (15ak EUR biste inače platili mesečno održavanje prosečnog web sajta, a ovde dobijate kompletno rešenje). U proces izrade web sajta uključena je i osnovna seo optimizacija za Google pretraživače, odabir zanimljivog dizajna, kao i optimizacija za mobilne telefone i druge uređaje. Cena paketa obuhvata ne samo proces izrade sajta, već i 4 korisne aplikacije, domen, hosting i tehničku podršku.

Fair Play - probajte 30 dana

Sigurni smo da ćemo izradom sajta i web servisima opravdati vaše poverenje, a kao garanciju nudimo vam 30 dana se uverite u kvalitet usluge. Ako budete nezadovoljni uslugom imate pravo da je otkažete, a mi ćemo vratiti novac.

Zato je ovo jedinstven servis za izradu i optimizaciju sajta.

Izrada sajta: Brzo i jednostavno

Za samo par dana dobijate moderan i dinamičan dizajn i web sajt prilagodjen vašim potrebama. Izrada sajta u web servisima naKlik je zaista jednostavna, a osnovna seo optimizacija kao i optimizacija za mobilne telefone i druge uređaje uključena je proces izrade. Na vama je samo da izaberete paket i da se registrujete. Nakon toga podešavamo vam domen, hosting, kreiramo vaš korisnički panel (cms) i počinje izrada sajta.

Web shop - Izrada internet prodavnice

Bez obzira da li poslujete lokalno ili globalno kod nas ćete dobiti internet prodavnicu shodno vašim potrebama:

  • kategroije, proizvodi, detalji proizvoda
  • različite valute (RSD, EUR, USD) u zavisnosti od lokacije kupca
  • različite cene dostave
  • plaćanje pouzećem
  • plaćanje platnim karticama

Neograničene mogućnosti

U okviru svog sajta, kreirajte sami ili uz našu pomoć, neograničen broj stranica i iskoristite mnoštovo mogućnosti i kombinacija. Kreirajte kataloge prozivoda, ponude, akcije i promocije na sajtu. Izaberite neku od 500+ ideja, odaberite svoj dizajn za sajt, kombinujte i prilagodite prema svojim potrebama.

Izrada sajta nikada nije bila lakša: Izaberite paket i plaćajte mesečno.

Nemate Web Sajt?

Pogledajte zašto je izrada sajta u Web servisiu naKlik baš za vas,
izaberite paket i registrujte se

Treba vam internet marketing?

Pogledajte kako možete da promovišete vaše proizvode
ili usluge uz oglašavanje na Google-u, Facebook-u, Instagram-u, LinkedIn-u…

Inovativan pristup I mnogo novih mogućnosti

Definisanih šablona ZA VAŠ SAJT

GOTOVIH STRANA SAJTOVA

Modula

programiranja

Imate pitanje ili predlog

Trudimo se da budemo još bolji

Cenimo vaše mišljenje i rado ćemo Vam odgovoriti. Možete nam pisati na čet (u dnu ekrana), ili klikom na ikonice Viber, Whatsapp, Facebook, Instagram

Web Dodaci

Za korisnike koji već imaju svoj sajt i aktivan Web paket, spremili smo brojne Web dodatke.U okviru njih možete pronaći kreativna rešenja u vezi sadržaja (pisanje tekstova za blog i web sajt, web dizajn i kreiranje vizuala) kao i internet marketing. Još više mogućnosti za Google oglašavanje, Instagram promociju i reklamiranje vaših proizvoda ili usluga na Facebook-u, Twiter-u i ostalim društvenim mrežama.

narandžasti kvadrat sa belim inicijalima OK pored koga belim slovima piše onClick

Linum Internet Solution d.o.o.
Zvečanska 11
11000 Beograd, Srbija
PIB: 108889775
Matični broj: 21088030

Radno vreme:

Pon - Pet: 9 - 17h
Subota: 9 - 14h

Kontakt telefoni:

Pišite nam i direktno na:

Crvena loptica sa belim znakom pored koje piše UniCredit Bank crnim slovima
Plava zvezda pored koje piše ALLSECURE a iznad svega ima mali sivi katanac sa natpisom bezbedna plaćanja
Plavim slovima ispisano verified by visa
Dve kartice jedna pored druge sa plavom linijom na vrhu i žutom linijom na dnu na kojima piše velikim plavim slvima VISA
Crvenim slovima ispisano MasterCard a ispod narandžastim slovima ispisano SecureCode
Crveni i narandžasti krugovi ispod kojih piše MasterCard i pored njih crveni i plavi krug ispod kojih piše Maestro

Copyrights © 2020 All Rights Reserved | Web servis na klik | Izrada sajta - web sajtova Beograd, Srbija